Legemidler |Hudpleie, ansiktspleie |Kosttilskudd

Til bedriftskunder

 

                                       

Selskapet

ble startet i 1995 og har siden levert varer (legemidler og handelsvarer) og tjenester til apotek og sykehus i Norge og Sverige; samt utført logistikk- og pakkeoppdrag for interne og eksterne kunder.  Selskapet har opplevd en god vekst de siste årene, og ble i 2017 kåret til Gaselle-bedrift.

                                        

Vi tilbyr

å lagre legemidler/næringsmidler/andre varer og utføre tjenester knyttet til dette for våre kunder. Vi tilbyr også sekundærompakking av næringsmidler/legemidler samt krympefoliering av f.eks detaljistpakninger (D-pac) for legemidler og andre produkter.

                                        

Vi er

en liten og fleksibel organisasjon med mye erfaring og fokus på høy kvalitet, tett kundekontakt og smidige løsninger.

Legemidler

Euromedica har levert legemidler til apotek og sykehus i Norge siden 1995, og i Sverige siden 2001. Vi leverer et bredt sortiment av legemidler på godkjenningsfritak (SE: licensläkemedel) til våre kunder i Norge og Sverige. Våre medarbeidere har mer enn 20 års erfaring i bransjen, og vårt fokus er å levere tjenester med høy kvalitet og med en tett oppfølging av alle våre kunder. EuroMedica innehar grossisttillatelse og GDP-sertifikat utstedt av Statens legemiddelverk. Ved bruk av effektive innkjøpsløsninger, velutviklede lagrings- og logistikkløsninger; samt rask transport så kan vi tilby våre kunder hurtige leveranser av viktige preparater.

 

 

 

Logistikk og lagertjenester

Vi kan tilby tredjepartslagring av legemidler, næringsmidler og beslektede produkter for en kortere eller lengre periode. Vi tilbyr mottakskontroll, pakking av ordre og sørger for transport til bestemmelsesstedet (legemiddelgrossister/apotekskjeder og andre) på vegne av kunden.

Vi har lang erfaring med logistikkhåndtering av apoteksvarer Våre medarbeidere har i gjennomsnitt mer enn 20 års erfaring fra legemiddelgrossistbransjen slik at kundens varer vil bli godt ivaretatt.

Lagerhåndteringen vår er fleksibel og av høy kvalitet.

Vi har trygge lagerplasser i våre lokaler på Haugenstua i Oslo. Lokalet er sikret med alarm og er temperaturovervåket. Vi kan også oppbevare mindre mengder kjølevarer.

Vi kan tilby små- og mellomstore bedrifter lagring av paller i temperert sone. Lagerarealet er cirka 400 kvadratmeter stort.

Lokalene er godkjent av myndighetene for lagring av legemidler og næringsmidler. EuroMedica innehar grossisttillatelse og GDP-sertifikat utstedt av Statens legemiddelverk.

Ta kontakt for å høre hvilken kapasitet vi har på det aktuelle tidspunkt. Vi er tilgjengelige for en uforpliktende prat; og kom gjerne innom for å se på lokalene.

Ompakking/ometikettering og krympefoliering/plasting

Vi tilbyr sekundærpakking av produkter, bytting av ytteremballasje/sjaktler, påføring av ekstra etiketter etc. Vi tilbyr også bruk av krympefolie/plast for å sammenstille større enheter som detaljistpakninger. EuroMedica innehar tilvirkertillatelse (for sekundærpakking) og GMP-sertifikat utstedt av Statens Legemiddelverk.

Vi har over 15 års erfaring med pakking og krympefoliering.. Vi har ledig kapasitet, er fleksible og kan utføre oppdrag på kort varsel.

Ta kontakt for en uforpliktende prat og kom gjerne innom.