Legemidler |Hudpleie, ansiktspleie |Kosttilskudd

Personvernerklæring

Personvernerklæring

1. Innledning

Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

2. Min konto

Dersom du har opprettet en brukerkonto hos Euromedica Norge AS er denne personlig. Du er ansvarlig for å ta forholdsregler for å sikre at ikke andre får tilgang til kontoen, herunder å beskytte ditt brukernavn og passord. Alle tilbud du mottar kan kun benyttes av deg personlig med mindre annet fremgår særskilt. Dersom du deler personalia og bilde med oss, vil vi kunne bruke dette i forbindelse med tjenesten.

3. Om personopplysninger og regelverket

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for være navn, adresse, telefonnummer, kjøpshistorikk, e-postadresse, IP-adresse, svar på undersøkelser og produktvalg.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er Euromedica Norge AS Org nr 873 194 502 ved daglig leder som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Kontaktinformasjon er oppgitt nederst på denne siden. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

4. Hva slags opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon.

Opplysninger du selv oppgir til oss
Når du registrerer deg som bruker hos oss, må du oppgi en del informasjon som lagres av oss, slik som navn, telefonnummer, adresse og e-postadresse. Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss senere, slik som henvendelser til kundesenteret. Informasjonen du oppgir kan også berikes ved hjelp av oppslagstjenester, eller sosiale medier du gir oss tilgang til.

Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre
Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler informasjon om:

Din enhet og internett-tilkobling: Vi registrerer informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleserversjon. Vi samler også informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.

Bruk av tjenestene eller kjøp: Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene, kjøp i nettbutikk, eller som hvilke sider du er inne på, og hvilke funksjoner du har brukt på sidene våre. Vi lagrer også informasjon om hvilke produkter du kjøper i våre butikker.

Informasjon om posisjon: Vi registrerer din geografiske posisjon når du bruker våre tjenester.

Opplysninger vi får fra andre kilder
Vi mottar fra tid til annen informasjon fra andre kilder slik som partnere og annonsører. En annonsør kan eksempelvis gi oss informasjon om hva som skjedde etter at du klikket på en annonse hos oss. Vi mottar også såkalt profileringsinformasjon som kan gi oss antakelser om hvilke demografiske grupper du tilhører og dine preferanser. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.

Med partnere mener vi oppslagsleverandører som eksempelvis Bisnode. Der innhentes og berikes din profil med adresse og andre vurderinger lagret om deg. Du kan når som helst endre ditt samtykke til slik automatisk oppdatering av informasjon.

Automatiske vurderinger
Gjennom analyse av din adferd eller svar kan det utledes automatisk kategorisering av deg som kunde. Disse opplysningene brukes til å tilpasse kommunikasjonen med deg dersom du har avgitt samtykke til dette.

5. Deling av opplysninger

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med andre selskap, med unntak av til samarbeidspartnere som trenger opplysningene for å kunne levere tjenester til Euromedica Norge AS. Dersom vi utleverer personopplysninger, inngår vi avtaler med de aktuelle tredjepartene som begrenser deres anledning til å bruke opplysningene.

Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov, eksempelvis til offentlige myndigheter dersom det er mistanke om lovbrudd, eller ved innsynsbegjæringer.

6. Administrering av personopplysninger

Du kan selv påvirke hvilke personopplysninger vi skal ha om deg og hvordan vi skal bruke disse. Ved å kontakte oss på kundeservice@euromedica.no, eller gjennom Min Side.

Hvis du oppdager feil i opplysningene vi har om deg, kan du selv endre dette i innstillingene eller ved å ta kontakt med oss slik at vi kan rette opp i dette.

Ved spørsmål vedrørende dine personopplysninger kan du når som helst ta kontakt med oss på kundeservice@euromedica.no.

7. Sletting av persondata

Du kan når som helst kontakte oss dersom du ønsker å slette dine lagrede persondata. Vi vil også påse å slette din persondata dersom du ikke lenger har et aktivt kundeforhold til oss.

10. Særlig om markedsføring i e-post og SMS

Dersom du har et aktivt kunde- eller abonnementsforhold til oss, kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder. Dersom du derimot ikke har et aktivt kundeforhold, vil vi bare sende slik markedsføring hvis du har gitt oss et samtykke til dette. Dine personopplysninger kan også brukes til å tilpasse denne kommunikasjonen. Du kan når som helst enkelt og kostnadsfritt melde deg av markedsføringshenvendelser gjennom avmeldings-funksjonen i epostene/SMS-ene.

12. Kontaktinformasjon

Har du spørsmål vedrørende Euromedica Norge AS sin personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@euromedica.no. Eller ved å sende post til:

Euromedica Norge  AS
Garver Ytterborgs vei 83, 0977 Oslo