Legemidler |Hudpleie, ansiktspleie |Kosttilskudd

NOSIBOO nasal aspirator

 

En tett nese for et lite barn kan oppleves traumatisk for hele familien, spesielt på natten. Den frustrerte babyen kan ikke blåse nesen fri for å kunne puste lettere. Som foreldre ønsker vi selvsagt at pustingen skal være så lite påvirket som mulig.

Ved å bruke Nosiboo kan du hjelpe barnet med å puste lettere. Den hjelper dere begge til å komme tilbake til normal rutine.

 

for en herlig dag med en ren nese!

Neseaspiratoren vil hjelpe dere når som helst, slik at familien kan nyte tiden sin sammen!

Alle neseaspiratorer i Nosiboo-familien er sikre medisinske produkter av høy kvalitet.

De er designet for å være barnevennlige og med sine innovative patenterte løsninger er de allerede tatt i bruk av tusenvis av foreldre.

 

neseaspirator – når som helst

Våre neseaspiratorer er av høy kvalitet og sikre medisinske produkter. De vil kunne hjelpe deg og dine i enhver situasjon; hjemme, på reisen, og også på natten. For en god dag med en ren nese!

 

Hvorfor bruke neseaspirator?

Assisterer ubesværet pusting for nyfødte

Nyfødte kan kun puste gjennom nesen, helt frem til de er ca 6 måneder. Så når en nese blir tett er det essensielt å sikre at pusteevnen opprettholdes.

Når de ikke får nok luft gjennom munnen, så vanskeliggjør en tett nese både soving, spising og smokksuging.

Som foreldre er det vårt ansvar å sikre at barnet kan puste gjennom nesen. Ved å suge ut hindringer kan vi sikre barnets frie luftveier, en god natts søvn og at mating av babyen ikke blir hindret.

Sykdom i øvre luftveier i spebarnsalder

Små barn kan ikke blåse nesen når de har blitt forkjølet eller er syke. Derfor stagnerer mukus og neselsim og kan tette igjenbihuler også. Dette gir økt ubehag og sykdomsopplevelser, samt betennelsessituasjoner, som igjen kan gi alvorlige konsekvenser. Ved å jevnlig få fjernet neselsim kan vi redusere ubehag, sikre at sykdomsforløp ikke eskalerer, samt redusere medisinbruk.

Allergilignende symptomer

Allergilignende symptomer kan også bli lettere ved å kombinere bruk av saltvannsløsninger og neseaspirator.

Allergisymptomer kan oppstå allerede i tidlige barneår. Symptomer kan blant annet være kløende øyne, fortykkede slimhinner som produserer store mengder med slim og snørr. Ved å blåse nesen, kan den øvre del av nesehulen  tømmes, mens noe kan gli tilbake inn i de maksillære bihulene pga. den fysiologiske utformingen, og derfra ikke komme noen vei. Denne massen er perfekt sted for bakterier og virus og kan gi akutt bihulebettenelse.

 

 

 

Nosiboo Pro Neseaspirator

 

alltid tilgjengelig på barnerommet

Nosiboo Pro er en elektrisk høykvalitets neseaspirator som suger rente tette barneneser på et øyeblikk. Gled deg over barnevennligheten og den designvinnende utformingen for bruk i hjemmet

Nosiboo Go Neseaspirator

 

perfekt på tur!

Nosiboo Go er det nyeste medlemmet i vår produktfamilie. Den er effektiv, kompakt, ladbar og klar til å bli tatt med overalt!

 

Nosiboo Eco Neseaspirator

 

trygg hjelp nattestid

Nosiboo Eco er praktisk, stille og skånsom. Et ideelt valg for natten. Den lar deg håndtere problemer med tett nese selv mens barnet ditt sover. Den trenger verken filter eller strøm.

 

 

 

Bli kjent med vår brukervennlige neseinhalator: Nosiboo Snif! Med bare naturlige ingredienser gir den både lindring og forebygger respiratorisk ubehag, ved hjelp av aromaterapi og saltkrystaller. Nosiboo Snif er effektiv på en skånsom måte. Og flere gode nyheter: Inhalatoren er så kompakt at den passer i lommen. En favoritt for barna!

 

Et naturlig alternativ til medisin

Naturlige ingredienser virker! Tørt salt har blitt brukt i tusenvis av år når det har oppstått respiratoriske problemer. I kombinasjon med aromaterapi er dette en trygg behandling uten bivirkninger.

100% naturlige halite saltkrystaller

Vår inhalator inneholder rå saltkrystaller fra Praid saltgruvene, en av de største i Europa. Saltet har blitt testet og funnet effektivt for å fremme lettere pust.

100 % ren essensiell olje

Vår essensielle oljeblanding har blitt grundig testet og utvalgt av Panarom, en verdenskjent aromaterapiekspert. 100 % rene ingredienser kommer fra biologisk kontrollert jordbruk.

Barnevennlig Happy Orange aroma

Happy Orange aroma har blitt utviklet eksklusivt for Nosiboo av Panarom. Denne essensielle oljeblandingen av herlige aromaer gir et løft og godt humør.

Prisvinnende og harmonisk design

Det unike og attraktive designet har blitt inspirert av naturens harmoni. Inhaleringsprosessen blir derfor enda mer hyggelig for barna.