Legemidler |Hudpleie, ansiktspleie |Kosttilskudd

Dermatonics fotkremer

Hvorfor Dermatonics?

Dermatonics er et svært effektivt nytt sortiment av produkter som er utviklet ved hjelp av utvalgte naturlige ingredienser, og som er påvist å behandle et spekter av fothudstilstander.Produktene våre helbreder raskt tørr hud; behandler kløe, vorter og neglesopp, avkjøler og deodoriserer varme, slitne og illeluktende føtter.Den Cambridge-baserte Dermatonics fotpleieserien er nøyaktig formulert med vitenskapelig beviste ingredienser. Mange av produktene våre inkluderer urea som forekommer naturlig i huden, har lang historie i behandlingen av sårbar fothud og er svært effektiv i fuktingen av hud og negler.

Dermatonics kombinerer urea med utvalgte naturlige ingredienser for å tilby forbrukerne sikre og effektive produkter støttet av omfattende forskning og produkttesting.

Utvalgte produkter i sortimentet er oppført i UK Drug Tariff hvor de er foreskrevet av fastleger, diabetologer, dermatologer, sårsykepleiere, lymfødemspesialister og annet helsepersonell.

Dette produktet er førstevalget for ledere innenfor det britiske diabetiske fagfeltet for fot -  for behandling av svært tørr og hard hud under foten og er foreskrevet i stor grad av den britiske nasjonale helsetjenesten - 4.500 fastleger foreskriver det for å behandle callus hos pasienter med diabetes. Vi har også et omfattende bevisgrunnlag som indikerer at dette produktet reduserer diabetiske fotsår.

Om produktet

Flere og flere forbrukere foretrekker naturlige ingredienser i kurbehandlingen. Flere bytter til duftfri behandling, mens andre foretrekker velduftende kremer. Samtidig har menn og kvinner ulike perspektiver. Derfor har man fire ulike alternativer i sortimentet for å møte disse behovene.

Den behagelige unisex duften i Heel Balm som oppnådde høy score i forbrukertester, den friske blomsterduften i Hard Skin Removing Balm  og den enkle, parfymefri Soothing Foot Cream.

 

 

 

HEEL BALM

Hvis du har veldig tørr fothud, er dette produktet for deg. Vi har mange tilbakemeldinger fra kunder som har prøvd alle andre produkter og funnet ut at ingen av dem virker - bare for å oppdage at Dermatonics gjør det. Heel Balm absorberes raskt i huden - etterlater en behagelig duft, med synlige resultater etter 24 timer hos de fleste brukere. Den inneholder New Zealand Manuka honning, som er kjent internasjonalt for sin helsebringende egenskaper.

 Egnet for vegetarianere og personer med diabetes.

 

 

HARD SKIN REMOVING BALM

Dette produktet ble skapt basert på forbrukerundersøkelser som viste at mange kvinnelige konsumenter ønsket et produkt rettet mot både velvære og behandling.

Den effektive Hard Skin Removing Balm er også tilsatt en tiltalende blosterduft. Inneholder Swedish Oat Lipid Oil (havreolje).

 Egnet for vegetarianere og personer med diabetes.

 

SOOTHING FOOT CREAM

Det er flere Google-søk etter "kløende føtter" enn for sprukne hæler, derfor har vi utviklet dette spesielt for folk som lider av kløende føtter. Det er mange grunner til symptomene, inkludert idrettsfot, diabetes, varmt vær, dermatitt og tør hud. Dette produktet roer ned lindrer kløe raskt, samt fjerner tørr eller hard hud samtidig. Formulert uten parfyme, kan den brukes av kunder med/eller uten symptomer på kløende føtter for å fukte huden. Inneholder finsk kolloidal havremel.

 Egnet for vegetarianere og personer med diabetes.