Legemidler |Hudpleie, ansiktspleie |Kosttilskudd

Helse & skjønnhetsblogg

 1. Reisesyke

  opprettet den under Helse

  Reisesyke  er et syndrom av kvalme, svimmelhet, svakhet, økt spyttsekresjon, blekhet og kaldsvette. Avhengig av under hvilke omstendigheter problemet oppstod, er det også kjent som sjøsyke og flysyke. 

  Skriv en kommentar

 2. Sykdom i øvre luftveier i spedbarnsalder

  opprettet den under Helse

  Hvorfor neseaspirator/nesesuger er viktig?

  Nyfødte kan kun puste gjennom nesen, helt frem til de er ca 6 måneder. Så når en nese blir tett er det essensielt å sikre at pusteevnen opprettholdes. 

  Når de ikke får nok luft gjennom munnen, så vanskeliggjør en tett nese både soving, spising og smokksuging. 

  Som foreldre er det vårt ansvar å sikre at barnet kan puste gjennom nesen. Ved å suge ut hindringer kan vi sikre barnets frie luftveier, en god natts søvn og at mating av babyen ikke blir hindret. 

  Skriv en kommentar

 3. Bruk av offentlige toaletter

  opprettet den under Helse

  Hvor nødvendige er egentlig engangsbeskyttelse til toalettsetet?

  Det er ingen tvil om at offentlige toaletter kan være meget uhygieniske. Bare tanken kan få den tøffeste til å ønske å løpe av gårde! Dessverre er det slik at vi av og til må bruke et toalett man ikke ønsker å gå inn på. Når dette skjer har man minimum et ønske om at det skal være tilgjengelig engangsbeskyttelse for toalettsetet.

  Hvis dette høres kjent ut - eller om du eier et offentlig toalett, så vær vennlig å les om hvor viktig denne beskyttelsen er.

  Skriv en kommentar