Legemidler |Hudpleie, ansiktspleie |Kosttilskudd

Helse & skjønnhetsblogg

 1. Reisesyke

  opprettet den under Helse

  Reisesyke  er et syndrom av kvalme, svimmelhet, svakhet, økt spyttsekresjon, blekhet og kaldsvette. Avhengig av under hvilke omstendigheter problemet oppstod, er det også kjent som sjøsyke og flysyke. 

  Skriv en kommentar

 2. Litt om gluten

  opprettet den under Matintoleranse

  Hva er gluten?

  Gluten er proteinmassen som finnes i bestemte kornsorter, og som gjør at man kan bake med kornsortene. Kornsorter som hvete, spelt, rug, bygg, grünkern og havre inneholder gluten - og også alle produktene som er laget av disse sortene. Gluten danner grunnlaget for at melet skal kunne danne en klebrig deig når det bearbeides, og er for eksempel i brødproduksjon viktig for hevingen og konsistensen på baksten.

  Skriv en kommentar

 3. 10 tegn på at du har en matintoleranse

  opprettet den under Matintoleranse

  Nyere forskning viser at så mange som 1 av 100 nordmenn har cøliaki, men under halvparten av disse får stilt diagnosen. Det kan derfor være omtrent 50.000 personer med cøliaki i Norge.

  Det er ikke like lett å fungere godt mentalt om kroppen ikke henger med. For å gi til verden i full styrke må man starte med seg selv. Jo bedre du har det følelsesmessig, mentalt og fysisk, desto mer kan du være tilstede for alle rundt deg.  

  Skriv en kommentar

 4. Avokado

  opprettet den under Vektreduksjon

  Avokadoen har nylig blitt en skikkelig stjerne i den sunne livsstilen. Den er kreditert med en rekke fordeler, noen av dem er hypoteser og andre er vitenskapelig bevist. 

  Skriv en kommentar

 5. Atopisk hud

  opprettet den under Hudpleie

  Hva er atopisk hud?

  Atopisk hud er en betennelsessituasjon i huden som gjerne har en arvelig faktor og av en allergisk typologi som ofte gjør seg synlig ved utbrudd som gjør at huden blir veldig tørr og kløende.

  Skriv en kommentar