Legemidler |Hudpleie, ansiktspleie |Kosttilskudd

BABÉ

VÅR HISTORIE

BABÉ laboratoriet ble grunnlagt i 1994 av to farmasøyter som hadde som mål å utvikle en enkel produktserie av dermokosmetiske produkter som kunne løse hudproblemer. Dette spanske selskapet med hovedkontor i Valencia, har sin eget forsknings- og utviklingsavdeling, samt egen kvalitetsavdeling. Begge avdelingene jobber etter strenge forskrifter, standarder og prosesser som kreves av den farmasøytiske industrien, det vil si langt høyere krav enn hva som stilles til kosmetikkindustrien.

DIN TRYGGHET

BABÉs produkter understøtter hudbehandling som anbefales av leger og farmasøyter. Gjennom lang tid har de sett at de har kunnet stole på våre produkter som er veldokumentert testet og funnet antiallergiske. BABÉ hensyntar hudens delikate balanse og pH, som støtter din personlige helse og velvære.

SELSKAPET ER ISO 9001 SERTIFISERT

Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd i vårt arbeid. Derfor kan vi også vise til sertifisering med ISO 9001:2008, som henviser til design, forarbeid og kommersialisering av kosmetiske produkter. Vårt kvalitetssystem møter også kravene i normen 22.716 som er Code of Good Manufacturing Practices (GMP).

BABÉ INTERNASJONALT

BABÉ selges nå i 35 land og vi jobber videre for at flere skal få oppleve den effekt og kvalitet våre dermokosmetiske produkter har.

BABÉ HAR DEG I TANKENE

Vår filosofi er å kunne tilby effektive dermokosmetiske produkter som er 100 % sikre å bruke. Vi jobber hele tiden med å optimalisere sammensetningen i våre produkter, slik at de kan løse hudproblemer, både for barn og voksne. For vi vet hvor viktig en sunn og fin hud er for våre kunder.

VERDIER

Våre dermokosmetiske produkter har en meget høy kvalitet da vi gjennom nøye utvelgelse bruker aktive virkestoff, som dokumenteres i % konsentrasjon for hvert enkelt produkt. I tillegg har hvert produkt en utløpsdato og en komplett liste over ingredienser. Denne åpenheten har skapt tillit hos helsearbeidere. Gjennom ærlighet og integritet informerer vi om produktenes fordeler gjennom verifiserte resultater og vi lover ikke mirakler.

Vi etterstreber enkelhet i hvordan vi jobber for å selge produkter som er enkle å forstå og bruke. Vi er også alltid tilgjengelige for våre kunder for å direkte løse enhver tvil som måtte oppstå. Vi tilbyr sikkerhet for våre kunder når de anvender våre produkter, basert på et stort antall antiallergiske, dermatologiske, pediatriske og gynekologiske tester som er blitt utført, basert på produktets krav til bruk.